Facebook
ДГ №8 "Юрий Гагарин"
https://www.facebook.com/dg8gagarin

"Мики Маус"

miki-04

 

Това сме ние - малки, цветни и щури мишлета.

 

Групата ни се състои от 23 деца.

Имаме 11 момчета и 12 момичета.

 

       В група "Мики Маус" е винаги забавно, работим дружно, помагаме си и успяваме да постигнем всички цели. Малки сме но много работливи, всеки ден учим нещо ново и винаги сме готови за весели игри.

За нас се грижат:

 

 Деница Василева

/учител/

Педагогически стаж: 12 години

 

              Да съм "учител" е мое призвание: усещам се, чувствам се прекрасно да работя тази професия. За мен да си учител е едно приключение, защото всеки ден е различен сам по себе си, носи разнообразни емоции и моменти. Това също така е едно предизвикателство, тъй като се сблъскваш с неподозирани ситуации. Да идваш с желание и силна мотивация е огромен плюс, за да можеш да се справяш ежедневно с трудностите през деня и да се прибираш вкъщи удовлетворен от постигнатото. Аз играя, пея, рисувам с учениците – съвместявам много роли в едно. Това ме поддържа жива, зарежда ме с енергия и ентусиазъм и ме прави горда и щастлива учителка.

              За мен учителят е лицето, което изгражда всички останали личности и професии. Той е като част от семейството. В повечето случаи е и майка, и баща и много често дори прекарва повече време с децата от техните родители.

              Моя цел си остава и до днес децата едновременно да се забавляват, разсъждават, мислят и развиват въображението си.

                Няма значение колко време е минало, на колко години сме, имаме ли стремеж, нека винаги се борим за него, защото можем да го реализираме! Човек трябва да преследва мечтите си докрай, иначе не знае какво може да изпусне! Изключително съм благодарна, че станах учител. 

 

 

 

 

Цветомира Денинска

/учител/

 

Иванка Жекова

/помощник-възшитател/